Jump to content



Photo
- - - - -

YouTube not working on Samsung Galaxy S2


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 shadaabsharik

shadaabsharik

    Advanced Member

  • Experienced Member
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Full Name: Shadaab Shariq
  • City: New Delhi / Delhi
  • Network:TATA Indicom
  • Handset: Not Listed
  • Handset - II: Not a Reliance user
  • Other Handset:Electrify M

Posted 28 February 2012 - 05:17 PM

i have this Samsung S2 with android 2.3.6 (Gingerbread), everytime i try to play a VDO (with EVDO or WIFI) in its inbuilt youtube it does not play, not even with any of the browser, anyone can assist me in making things better for me ?
Have a Blessed evening

#2 TechieGuy

TechieGuy

    Member

  • Members Group
  • PipPip
  • 19 posts
  • Full Name: Kamal Kumar
  • City: Mumbai
  • Network:MTNL
  • Handset: LG FWP LSP 350R
  • Other Handset:Dell xcd35

Posted 28 February 2012 - 06:07 PM

Which version of Youtube application is installed on S2 ?

#3 parin

parin

    Live & let Live others

  • Reputed Sellers Group
  • 2,172 posts
  • Full Name: Parin
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: HTC One
  • Handset - II: Not Listed
  • Other Handset:iPhone 5

Posted 28 February 2012 - 06:19 PM

Try this

signature_zps3469e745.png

Feedback


Press rep_up.png button if anything from my side was helpful


#4 shadaabsharik

shadaabsharik

    Advanced Member

  • Experienced Member
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Full Name: Shadaab Shariq
  • City: New Delhi / Delhi
  • Network:TATA Indicom
  • Handset: Not Listed
  • Handset - II: Not a Reliance user
  • Other Handset:Electrify M

Posted 28 February 2012 - 07:55 PM

Which version of Youtube application is installed on S2 ?


kamal, it is 2.3.4

#5 TechieGuy

TechieGuy

    Member

  • Members Group
  • PipPip
  • 19 posts
  • Full Name: Kamal Kumar
  • City: Mumbai
  • Network:MTNL
  • Handset: LG FWP LSP 350R
  • Other Handset:Dell xcd35

Posted 28 February 2012 - 08:35 PM

Shadaab did you tried upgrading it to 2.3.6 ?

#6 parin

parin

    Live & let Live others

  • Reputed Sellers Group
  • 2,172 posts
  • Full Name: Parin
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: HTC One
  • Handset - II: Not Listed
  • Other Handset:iPhone 5

Posted 28 February 2012 - 08:52 PM

this is not OS issue
just follow the video


Which version of Youtube application is installed on S2 ?


kamal, it is 2.3.4

Shadaab did you tried upgrading it to 2.3.6 ?


signature_zps3469e745.png

Feedback


Press rep_up.png button if anything from my side was helpful


#7 shadaabsharik

shadaabsharik

    Advanced Member

  • Experienced Member
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Full Name: Shadaab Shariq
  • City: New Delhi / Delhi
  • Network:TATA Indicom
  • Handset: Not Listed
  • Handset - II: Not a Reliance user
  • Other Handset:Electrify M

Posted 28 February 2012 - 09:03 PM

this is not OS issue
just follow the video



Which version of Youtube application is installed on S2 ?


kamal, it is 2.3.4

Shadaab did you tried upgrading it to 2.3.6 ?


ok, then i gotta get the MSL issue solved first.

#8 nikme

nikme

    Experienced Member

  • Reputed Sellers Group
  • 328 posts
  • Full Name: nik
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Airtel
  • Handset: Samsung Epic 4G
  • Handset - II: - Select Handset -

Posted 29 February 2012 - 12:10 AM

dial ##data# go to edit enter your msl which must be 000000 if u have purchased from the forum go to others tab and change the R.T.S.P proxy addres and R.T.S.P port to 0.0.0.0 and 0 respectively and same to http proxy address and port your youtube will work like a charm with the data networks though your youtube will always work fine when you try connecting with wifi even without this settings.

#9 nikme

nikme

    Experienced Member

  • Reputed Sellers Group
  • 328 posts
  • Full Name: nik
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Airtel
  • Handset: Samsung Epic 4G
  • Handset - II: - Select Handset -

Posted 29 February 2012 - 12:15 AM

dial ##data# go to edit enter your msl which must be 000000 if u have purchased from the forum go to others tab and change the R.T.S.P proxy addres and R.T.S.P port to 0.0.0.0 and 0 respectively and same to http proxy address and port your youtube will work like a charm with the data networks though your youtube will always work fine when you try connecting with wifi even without this settings.

Ok parin bhai has already given the solution didnt check the video before posting but i gues your msl should be 000000 try that

#10 parin

parin

    Live & let Live others

  • Reputed Sellers Group
  • 2,172 posts
  • Full Name: Parin
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: HTC One
  • Handset - II: Not Listed
  • Other Handset:iPhone 5

Posted 29 February 2012 - 11:15 AM


dial ##data# go to edit enter your msl which must be 000000 if u have purchased from the forum go to others tab and change the R.T.S.P proxy addres and R.T.S.P port to 0.0.0.0 and 0 respectively and same to http proxy address and port your youtube will work like a charm with the data networks though your youtube will always work fine when you try connecting with wifi even without this settings.

Ok parin bhai has already given the solution didnt check the video before posting but i gues your msl should be 000000 try that


MSL to 000000 is not compulsory

but u need to know ur MSL

signature_zps3469e745.png

Feedback


Press rep_up.png button if anything from my side was helpful


#11 satishdave

satishdave

    Advanced Member

  • Experienced Member
  • PipPipPip
  • 144 posts
  • Full Name: Satish Dave
  • City: Hyderabad
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: Samsung Epic 4G
  • Handset - II: - Select Handset -

Posted 15 April 2012 - 02:52 AM

Thanks..now the youtube works like charm:D

#12 parin

parin

    Live & let Live others

  • Reputed Sellers Group
  • 2,172 posts
  • Full Name: Parin
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: HTC One
  • Handset - II: Not Listed
  • Other Handset:iPhone 5

Posted 15 April 2012 - 08:25 PM

Thanks..now the youtube works like charm:D

Enjoy

signature_zps3469e745.png

Feedback


Press rep_up.png button if anything from my side was helpful


#13 KumaarShah

KumaarShah

    RIM Veteran

  • RIM Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,396 posts
  • Full Name: Kumar H Shah
  • City: Chennai (formerly Madras)
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: Motorola Photon 4G
  • Handset - II: GSM Handset

Posted 16 April 2012 - 05:18 AM

I have to re-enter THE above settings everytime on my phone for Youtube to work on EVDO. Any solutions for this?

Sent from my MB855 using Tapatalk

#14 parin

parin

    Live & let Live others

  • Reputed Sellers Group
  • 2,172 posts
  • Full Name: Parin
  • City: Kolkata (Calcutta)
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: HTC One
  • Handset - II: Not Listed
  • Other Handset:iPhone 5

Posted 16 April 2012 - 07:55 AM

I have to re-enter THE above settings everytime on my phone for Youtube to work on EVDO. Any solutions for this?

Sent from my MB855 using Tapatalk

No just one time

signature_zps3469e745.png

Feedback


Press rep_up.png button if anything from my side was helpful


#15 HetalDP

HetalDP

    Android

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,953 posts
  • Full Name: Hetal Patel
  • City: Nashik
  • Network:Reliance CDMA
  • Handset: HTC One
  • Handset - II: Samsung Galaxy S4

Posted 16 April 2012 - 09:21 AM

DIal ##DEBUG# 1000% Successfully Method

1. Install AnyCut from Market
2. Go to Korea MODE and Select India Mode
3. Open AnyCut and Create New Shotcuts to Activity names Proxy Settings
4. Open Proxy Settings Shortcut and Wipes every thing
5. Reload the EVDO Dump your Seller may have Provided
Hetal Patel
Google+ : Profile Page
Twitter : @hetaldp


Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users