Mufaddal

Reliance Data Settings in One Simple File

83 posts in this topic

@dr.mufaddal

i am on sprint rom. win 6.1. tried installing this file. the reliance cabs got installed properly after that i got the following error

"INSTALLATION WAS UNSUCESSFUL. THE PROGRAM OR SETTING CANNOT BE INSTALLED BECAUSE IT DOES NOT HAVE SUFFICIENT SYSTEM PERMISSIONS." & then it reboots.

what to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to do a soft reset and try again

this issue happens with many cabs on oem roms

if still doesnt work

just install three cab files individually

i will look into this

Edited by mufaddal_km
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
:Riendo: It's working now. The 3 cabs were installed & I downloaded total commander & manually replaced the htc_cm_guardian.exe file. Finally...... :signthankspin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol.... it needs to be automated... manually to ho hi jayega...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know. lekin automatic hua nahin. I was getting the error which i have last posted.

lol.... it needs to be automated... manually to ho hi jayega...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think if Nitin posts htc_cm_guardian.exe from his diamond & we try it with out on Moguals & diamonds will solve the problem. As it will not have 0 size it will not be removed by reg cleaners

anil :confuse:

Edited by Anil_S
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there a cab just to install the UTS username n pass config on my diamond ?

typing the username n password is so cumbersome :Equivocado:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think if Nitin posts htc_cm_guardian.exe from his diamond & we try it with out on Moguals & diamonds will solve the problem. As it will not have 0 size it will not be removed by reg cleaners

anil :confuse:

tell me how to copy it here

will surely help u guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

from your diamond attach the file to the post. The file is in windows folder

Edited by Anil_S

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to do a soft reset and try again

this issue happens with many cabs on oem roms

if still doesnt work

just install three cab files individually

i will look into this

http://www.rimweb.in/forums/index.php?showtopic=20428&view=findpost&p=159572

nice prog.

it offers u to Remove all OEM locks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

here it is

Thanks Nitin

I have copied the file provided by you in windows folder. After that run SK Tools. Now the trouble of maintaining a 0 bite HTC_CMguardian.exe file is over. Now the Sprint connection doesn't come back as a default connection.

Thanks again :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there a cab just to install the UTS username n pass config on my diamond ?

typing the username n password is so cumbersome :Equivocado:

bump

Share this post


Link to post
Share on other sites

if u just install the files it automatically installs uts username and password

Share this post


Link to post
Share on other sites
i have made a cab file which replaces the htc_cm_guardian.exe on ur stock roms with a blank file

why wud i want to replace mine with urs when others r using mine (the original) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^

in case u didnt know installing relmobileworld cab file automatically puts uts username pasword

and as far as using my files go , it depends on a member what they want to use

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont want my screw my original HTCVictorC@wap.relianceinfo.com settings in reliance mobile world. thats y i was requesting a diff set of cab which gives me UTS info in either My ISP or in RMW but does not over ride the existing victor settings.

does ur cab do the needful ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys i have done everything mentioned in all above post ,, i have install Juggalo rom 6.1 , with MK-data file , change my MIP settings to SIP only .. i m also posting the MIS setting image .. user name is UTS@relianceinfo.com pass : 14gE7DW ... but when im trying to connect it it says wrong user name or password .. please help me out guys ..

its showing this is MIP profile /..

NAI : 9315850505@mb.telusmobility.com

9315850505@1x.telusmobility.com

post-47631-125623711434_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

pw is supposed to be i4gE7DW; u may also try using username: sam1 and password: password (thats also chargeable now btw)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried but no sucess ... same result wrong user name or password.

Share this post


Link to post
Share on other sites

set up a connection manually

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

set up a connection manually

tried same result... please help me out .... does it have anything to do with MIP settings i have posted ..post-47631-125638915659_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

dude u dont have to do so much

leave profile 0 as it is , dont touch it , it sets provisioning

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

dude u dont have to do so much

leave profile 0 as it is , dont touch it , it sets provisioning

What should i do then please help me ... :(:confuse:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:Contento: :Contento: :Contento::Sorprendido: aha atlast internet is working on my mobile .... thank you Mr. mufaddal_km

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now